24 | 08 | 2016

facebook       Avís legal: condicions d'ús i protecció de dades

 "Un xiquet, un mestre, un llibre i un llapis poden canviar el món" (Malala en el seu discurs en l'ONU)

 No puedes enseñárselo todo: sólo puedes ayudarle a encontrarlo por sí mismo". Galileo Galilei (1564-1642)

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES EN L'IES PUÇOL


Si eres un professor/a que s'incorporarà al nostre centre el curs 2016-17 per favor deixa les teues dades personals (especialitat, nom complet, DNI, telèfon i correu electrònic) enviant un correu a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , es posarem en contacte amb tu i t'enviarem el teu horari.


 ATENCIÓ FAMÍLIES: AVÍS IMPORTANT DE LA XARXA DE LLIBRES


AJUDES INDIVIDUALS PER AL TRANSPORT ESCOLAR CURS 2016-17


ALUMNAT CFGS LLISTATS DEFINITIUS: ADMÉSOS I NO ADMESOS.


 CONVALIDACIONS I EXEMPCIONS D'ASSIGNATURES:


ATENCIÓ USUARIS DE LA "XARXA LLIBRES":

Els comuniquem que el proper DIJOUS, 21 de juliol es repartiran els llibres del proper curs per a aquells alumnes que formen part del programa "Xarxa de llibres" de la Conselleria.

L'horari serà el següent:

  • 1r i 2n d'ESO: de 10: 00h a 11: 30h.

  • 3r d'ESO: de 12: 00h a 13: 00h

  • 4t d'ESO: a hores d'ara NO hi ha llibres al BANC.

 

OBSERVACIONS:

Ja que s'ha produït un canvi significatiu en els continguts curriculars que marca la nova llei d'Educació (LOMCE), la majoria dels departaments didàctics s'han vist obligats a renovar els seus llibres de text. Aquesta situació implica el fet que més del 85% dels llibres que es van dipositar per ser reutilitzats siguen inservibles. Per tant, els llibres que es van a poder lliurar en aquest moment oscil·len entre un exemplar i tres exemplars per a cada alumne.

Tal com indiquen les instruccions de Conselleria, en setembre abonaran als centres una taxa de reposició del 15%. Amb aquesta quantitat, l'Institut ampliarà el seu banc de llibres i podrà incrementar la dotació; però, es calcula que aquesta quantitat arribarà únicament per a un màxim de dos llibres per alumne participant.

Des del centre volem manifestar el nostre malestar per la implantació d'una proposta de gratuïtat de llibres que no podrà ser efectiva en la pràctica, donada la impossibilitat d'aprofitar els materials que la pròpia Conselleria va comprar a les famílies a començament de curs.

LA COMISSIÓ PER A LA GESTIÓ DE LA XARXA DE LLIBRES.LLIBRES DE TEXT 2016-17


 18-11-2015 Títols de Secundària, Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior 2011, 2012, 2013


ATENCIÓ PARES DELS ALUMNES DE 2n DE BATXILLERAT, l'Institut no participa de cap manera en l'organització del viatge de fi de curs que els alumnes volen fer a Mallorca. No estem d'acord amb aquest tipus de viatge i els preguem que s'informen dels fets que poden ocórrer en ells:

 http://www.cuatro.com/enlacaja/a_la_carta/en-la-caja-3-magaluf-pedro-garcia-aguado_2_1857480095.html


Telèfon del menor de la Comunitat Valenciana 900 10 00 33

El telèfon del menor de la Comunitat Valenciana, el 900 10 00 33, és un telèfon gratuït, que funciona les 24 hores al dia, tots els dies de l'any. Té com a objectiu facilitar denúncies situacions de risc o desempar de menors d'edat, oferint una resposta immediata, una informació, reorientant la situació o derivant-la als organismes competents per a la seua investigació o intervenció. http://www.bsocial.gva.es/portal/portal?id=5767


no-movil

ES RECORDA A TOTS ELS ALUMNES QUE NO PODEN PORTAR A L'INSTITUT NI TELÈFONS MÒBILS NI ALTRES DISPOSITIUS DE GRAVACIÓ. EN CAS DE PÈRDUA O ROBATORI EL CENTRE NO ES FARÀ RESPONSABLE.