02 | 03 | 2015

facebook       Avís legal: condicions d'ús i protecció de dades

 "Un xiquet, un mestre, un llibre i un llapis poden canviar al mon" (Malala en el seu discurs en l'ONU)

 No puedes enseñárselo todo: sólo puedes ayudarle a encontrarlo por sí mismo". Galileo Galilei (1564-1642)

AGENDA D'ACTIVITATS DE L'INSTITUT


CAMPANYA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS I PRODUCTES DE PRIMERA NECESSITAT EN COL·LABORACIÓ AMB EL COL·LECTIU "PASALO" DE PUÇOL. FINS EL 6 DE MARÇ


MSF

MERCAT SOLIDARI 2015: des del departament d'Economia s'està impulsant una iniciativa solidària per a "Metges Sense Fronteres" en la que participa tot el Centre. Ací anirem publicant informació sobre el projecte i la forma en que tots podem participar.


Programa d'Intervenció en Educació Sexual (PIES) per als alumnes de 3r d'ESO:


19-11-2014 Títols de Secundària, Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior: llistat d'alumnes que han de passar per la secretaria de l'Institut per recollir el seu títol.


ATENCIÓ PARES DELS ALUMNES DE 2n DE BATXILLERAT, l'Institut no participa de cap manera en l'organització del viatge de fi de curs que els alumnes volen fer a Mallorca. No estem d'acord amb aquest tipus de viatge i els preguem que s'informen dels fets que poden ocórrer en ells:

 http://www.cuatro.com/enlacaja/a_la_carta/en-la-caja-3-magaluf-pedro-garcia-aguado_2_1857480095.html


CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE LLIBRES DE TEXT I DE LECTURA, CURS 2014-15.

Si vols participar només has de portar els llibres de text que ja no vas a utilitzar i deixar-los en la Consergeria de l'Institut. Nosaltres els repartirem entre les famílies que més ho necessiten. COL·LABORA!


 AMPA: projecte de reutilització de llibres de text. Document explicatiu i compromís


AVÍS DE L'AMPA ALS SEUS SOCIS:

Hola a tots, estem enviant informació per correu electrònìc als socis, si no rebs l´informació envians un correu a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,  en el nom del xiquet per a que actualitzem les teues dades. 


CAMPANYA DE RECOLLIDA DE TAPS DE PLÀSTIC per ajudar a Tomás Esteve, el xiquet de Puçol que pateix paràlisi cerebral i que necessita un tractament semestral en Estats Units. Podeu col·laborar portant els taps a l'Institut i deixant-los en el contenidor que està junt a l'escala de l'entrada per la porta principal.


En la web de l'IVAJ podeu trobar molta informació sobre: cursos d'idiomes, associacionisme, activitats de temps lliure, habitatge, ocupació, formació i molt més. Visita-la!


IES Puçol ara també en Facebook


Visita la web de l'assemblea de professors/es


Telèfon del menor de la Comunitat Valenciana 900 10 00 33

El telèfon del menor de la Comunitat Valenciana, el 900 10 00 33, és un telèfon gratuït, que funciona les 24 hores al dia, tots els dies de l'any. Té com a objectiu facilitar denúncies situacions de risc o desempar de menors d'edat, oferint una resposta immediata, una informació, reorientant la situació o derivant-la als organismes competents per a la seua investigació o intervenció. http://www.bsocial.gva.es/portal/portal?id=5767


no-movil

ES RECORDA A TOTS ELS ALUMNES QUE NO PODEN PORTAR A L'INSTITUT NI TELÈFONS MÒBILS NI ALTRES DISPOSITIUS DE GRAVACIÓ. EN CAS DE PÈRDUA O ROBATORI EL CENTRE NO ES FARÀ RESPONSABLE.