27 | 03 | 2017

facebook       Avís legal: condicions d'ús i protecció de dades

 "Un xiquet, un mestre, un llibre i un llapis poden canviar el món" (Malala en el seu discurs en l'ONU)

 No puedes enseñárselo todo: sólo puedes ayudarle a encontrarlo por sí mismo". Galileo Galilei (1564-1642)


ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES EN L'IES PUÇOL


Convocatòria de la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior: documentació, termini (del 17 al 31 de maig) i característiques.


Activitat per als alumnes de 4t d'ESO, FPB2 i 1r de Batxillerat que farem el 15 de febrer en València.

VALENCIANADA 2017: full informatiu per a les famílies.


Apreciados padres/madres/tutores:

Dado que existe un gran desconcierto social respecto a determinados problemas de nuestros adolescentes en relación con el acoso escolar y el uso de Internet, la Dirección del IES Puçol ha organizado un encuentro con padres y tutores con la finalidad de orientarles sobre cómo enfocar estas cuestiones desde el punto de vista del centro educativo y de las familias. Así pues, les invitamos a la charla informativa:

“ACOSO ESCOLAR Y REDES SOCIALES: MITOS Y REALIDADES DEL MUNDO QUE RODEA A LOS ADOLESCENTES”

TENDRÁ LUGAR EN EL SALÓN DE ACTOS DEL INSTITUTO, EL DÍA 13 DE FEBRERO DE 2017 A LAS 19:00H

Les esperamos. Reciban un cordial saludo.

LA DIRECTORA: Pilar Millán Gresa


La Conselleria d'Educació ha posat en marxa un nou canal d'informació a través de l'app Telegram.


25-10-16 HISTORIAL ACADÈMIC: aquells alumnes que acabaren l'etapa educativa (ESO-BATXILLER) durant el curs escolar 2015/2016 podeu passar per la secretaria del centre (horari: 9 a 14h) a recollir l'HISTORIAL ACADÈMIC.


18-11-2015 Títols de Secundària, Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior 2011, 2012, 2013


ATENCIÓ PARES DELS ALUMNES DE 2n DE BATXILLERAT, l'Institut no participa de cap manera en l'organització del viatge de fi de curs que els alumnes volen fer a Mallorca. No estem d'acord amb aquest tipus de viatge i els preguem que s'informen dels fets que poden ocórrer en ells:

 http://www.cuatro.com/enlacaja/a_la_carta/en-la-caja-3-magaluf-pedro-garcia-aguado_2_1857480095.html


Telèfon contra l'assetjament escolar 900 018 018

A partir de l'1 de novembre de 2016 ha començat a funcionar el telèfon contra l'assetjament escolar per a que alumnes, pares, professorat o qualsevol altra persona puga denunciar casos de violència en les aules. Els professionals que l'atenen podran derivar els casos a la inspecció educativa, centres de salut, forces de seguretat, fiscalia o altres autoritats competents.


Telèfon del menor de la Comunitat Valenciana 900 10 00 33

El telèfon del menor de la Comunitat Valenciana, el 900 10 00 33, és un telèfon gratuït, que funciona les 24 hores al dia, tots els dies de l'any. Té com a objectiu facilitar denúncies situacions de risc o desempar de menors d'edat, oferint una resposta immediata, una informació, reorientant la situació o derivant-la als organismes competents per a la seua investigació o intervenció. http://www.bsocial.gva.es/portal/portal?id=5767


no-movil

ES RECORDA A TOTS ELS ALUMNES QUE NO PODEN PORTAR A L'INSTITUT NI TELÈFONS MÒBILS NI ALTRES DISPOSITIUS DE GRAVACIÓ. EN CAS DE PÈRDUA O ROBATORI EL CENTRE NO ES FARÀ RESPONSABLE.